5 julio, 2011

El PPC demana que es millori la seguretat a les zones d’oci de la ciutatEls populars demanen que es tingui una especial atenció als petits robatoris que pateixen els joves, comesos per altres grups de joves de la ciutat.

El Grup Municipal del PPC vol que es millori la seguretat a les zones d’oci de la ciutat. En una roda de premsa celebrada aquest matí, el portaveu popular a l’Ajuntament, José Manuel López, ha explicat que els populars han tingut coneixement d’una agressió que es va produir la setmana passada a la platja, quan un grup de joves va cometre un robatori contra un grup de nois i noies que estaven disfrutant d’una estona d’oci nocturn. L’agressió va acabar amb dos joves ferits, un d’ells, hospitalitzat.

 

Segons aquest Grup Municipal, s’ha detectat una banda de joves que es dedica a cometre petits robatoris, sobretot de material electrònic de certa qualitat, que porten nois i noies d’edat similar a les seves.

 

En relació amb el tema de la seguretat, López ha demanat un cop més que els cossos de seguretat de la ciutat puguin cobrir d’una manera més efectiva places, parcs i recintes susceptibles de que grups incívics provoquin aldarulls nocturns que impedeixin el descans dels veïns.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!