8 julio, 2011

José Manuel López, nou Conseller Delegat de Promoció Econòmica del MaresmeEl Portaveu popular i President del PP de Mataró formarà part del nou govern del Consell Comarcal.

José Manuel López, Portaveu del Grup Municipal del PP a l’Ajuntament de Mataró i President del partit en aquesta ciutat, serà el proper Conseller Delegat de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme. López prendrà possessió d’aquest càrrec el proper dia 22 de juliol, quan es constitueixi el nou govern del CCM, presidit per CiU.

 

Per José Manuel López: “aquesta és una gran responsabilitat que assumeixo amb moltes ganes i amb l’objectiu prioritari de promocionar el Maresme fora de la nostra comarca, a altres indrets de Catalunya, a Espanya i, per què no, fins i tot a nivell europeu”.

 

Una altra de les prioritats que s’ha marcat López és buscar solucions i nous sectors emergents per reactivar la castigada economia de la comarca.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!