19 octubre, 2011

El PPC demana que es millorin alguns serveis del cementiri de Les Valls de cara la festivitat de Tot SantsEl Grup Municipal del PPC de Mataró ha entregat un prec per escrit per demanar al Govern que des de l’Ajuntament es posin en contacte amb l’empresa que gestiona els cementiris de Mataró, per tal que augmenti els nombre d’escales per accedir als nínxols de les fileres superiors.

Des del PPC hem sabut que el cementiri de Les Valls de Mataró no disposa d’un nombre adequat d’escales amb rodes (les que es fan servir per accedir als nínxols situats a les fileres superiors de les parets dels cementiris) cosa que ha provocat algun ensurt amb persones d’edat avançada, que han patit alguna incidència quan les han hagut d’arrossegar d’un passadís a un altre.

A més, aquesta la manca d’escales també propicia que algunes d’aquestes persones, que no poden arrossegar-les d’un lloc a un altre, es quedin sense poder netejar, posar flors…etc als nínxols, dels seus difunts.

Aprofitant que s’acosta un dia en que els cementiris augmentaran la seva afluència de visitants, i que les persones d’edat més avançada celebren més especialment el dia de Tot Sants i van al cementiri a honorar els seus difunts, aquest Grup creu que és necessari que s’emprenguin les actuacions necessàries per dotar de més escales el cementiri (a poder ser, una per passadís) per tal que els familiars dels difunts puguin accedir de manera més còmoda als nínxols dels seus éssers estimats.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!