5 octubre, 2011

NNGG de Mataró celebra la seva Assemblea i renova la Junta Local



Adam Alonso deixa el càrrec de President i passa el relleu a Albert Butron.

El passat dissabte 1 d’octubre es va celebrar l’Assemblea de les Noves Generacions del Partit Popular de Mataró. L’agrupació juvenil del PP té, des d’aleshores, un nou president: Albert Butron Rivera, de 22 anys i estudiant de ADE (Administració i Direcció d’Empreses). Rivera pren el relleu d’Adam Alonso que recentment va passar l’edat de pertànyer a l’associació juvenil del Partit Popular.

La Nova Junta Local està formada per:
-Albert Butron Rivera (President)
-Laura Pérez del Valle (Vicesecretària General)
-Cristian Escribano Ramírez i Héctor López Silva ( Representants al Consell Municipal de la Joventut)
-José Montilla Cano i Lidia Rodríguez Sillero (Vocals)

Butron, que va rebre el recolzament dels regidors i membres de la junta local de Mataró, va sortir elegit per unanimitat. A l’acte d’elecció del nou President van ser-hi presents, com a Presidents de Taula, els regidors de Sant Pol i de Vilassar de Dalt (Isaac Martín-Salvà i Laura Julià Cantallops), membres de la branca juvenil del Partit Popular de Catalunya

El President Local, José Manuel López, va voler destacar: “l’alegria que suposa pel PP de Mataró la renovació i la revitalització de les Noves Generacions locals. Pot sonar a tòpic però és un certesa que els joves són el futur i que els grans tenim l’obligació de lluitar per donar un futur millor als nostres joves i resoldre els greus problemes que els afecten, especialment l’atur i abandonament dels estudis.”

El nou President de NNGG va donar les gràcies per la confiança rebuda per part dels seus companys, i va destacar que el seu principal objectiu és revitalitzar l’organització. En aquest mateix sentit, Butron es va mostrar molt satisfet de la seva nova junta, ja que creu profundament en el treball en equip.

El nou president va anunciar que el primer repte a curt termini de la nova junta és el d’esdevenir un element clau i dinamitzador per tal de recolzar el PP de Mataró en tot allò que faci falta per obtenir uns resultats històrics el 20 de novembre. També es va fixar com a objectiu el fer propostes encaminades a millorar la situació del jovent mataroní.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!