17 noviembre, 2011

Sánchez-Camacho: “El 20N ha d’acabar aquest malson i ha de començar una nova etapa d’il·lusió”Sánchez-Camacho: “El 20N tiene que acabar esta pesadilla y debe empezar una nueva etapa de ilusión”La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat avui que “el 20N ha d’acabar aquest malson i començar una nova etapa d’il·lusió”. En aquest sentit, Sánchez-Camacho ha explicat que “aquests dies he parlat amb moltes persones, amb gent gran, comerciants, famílies, petits empresaris, aturats … I no m’he trobat ningú que em digui que vol que la situació segueixi igual” . “Tot el món reclama un canvi, un canvi a millor, que és el que representa el Partit Popular”, ha afegit.

Sánchez-Camacho ha assegurat que “el PSOE fa honor al seu lema de campanya, baralla, perquè volen baralla amb el Partit Popular insultant cada dia”. “Però la segona baralla és entre ells, per veure qui dels dos es quedarà al capdavant del PSOE”, ha afegit. Així, ha recordat que aquest matí Chacón s’ha postulat per dirigir el PSOE: “Es preocupa més pel seu propi futur que pel futur dels catalans. No sé quina rebuda li brindarà demà a Rubalcaba a Barcelona la que li vol prendre el lloc”.

La presidenta del PPC ha assenyalat que “sense cap objecció, els socialistes han esborrat set anys, sis mesos i trenta dies de Zapatero com a president del Govern. Rubalcaba i Chacón els han titllat dels seus discursos, ni l’anomenen. Zapatero és l’home invisible”.

En aquest sentit, i parlant en clau cinematogràfica, Sánchez-Camacho ha afirmat que “el Partit Socialista ha fet un flashback i treu ara als dirigents que ens van portar a la crisi dels 90″. Així mateix ha assenyalat que “el PSOE ha posat en marxa l’estratègia de Matrix, l’estratègia dels mons paral·lels, però tots sabem quin és el món real que ens han deixat els socialistes: crisi, atur, retrocés i desil · lusió”. “El proper 20 de novembre, Chacón i Rubalcaba voldran posar-nos el cartell de ‘continuarà’, però els catalans i el conjunt dels espanyols votarà per acabar amb el malson del govern socialista”.

La presidenta del PPC s’ha referit també al candidat de CiU, Josep Antoni Duran Lleida, que avui ha tornat a dir que no vol ser ministre: “Duran és molt pesat. El que importa és que els ministres del futur govern d’Espanya han de treure a Espanya de la crisi i això és l’únic que no li importa al senyor Duran “.

D’altra banda, ha recordat que “a CiU aposten pel dret a decidir i per la transició cap a la independència i el que necessiten els catalans no és sortir d’Espanya, és sortir de la crisi”. Així mateix, ha criticat que “CiU, com sempre, vol apropiar-se de Catalunya i demanen el vot parlant de dignitat nacional, per tapar la seva incapacitat per governar Catalunya i per no quedar en tercer lloc en els resultats de les generals”. “A ells els dic que la senyera i Catalunya són de tots i no permetrem que s’apropiïn d’elles”, ha conclòs.

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmado hoy que “el 20N tiene que acabar esta pesadilla y empezar una nueva etapa de ilusión”. En este sentido, Sánchez-Camacho ha explicado que “estos días he hablado con muchas personas, con gente mayor, comerciantes, familias, pequeños empresarios, parados… Y no me he encontrado a nadie que me diga que quiere que la situación siga igual”. “Todo el mundo reclama un cambio, un cambio a mejor, que es el que representa el Partido Popular”, ha añadido.

Sánchez-Camacho ha asegurado que “el PSOE hace honor a su lema de campaña, pelea, porque quieren pelea con el Partido Popular insultándonos a diario”. “Pero la segunda pelea es entre ellos, para ver quién de los dos se quedará al frente del PSOE”, ha añadido. Así, ha recordado que esta mañana Chacón se ha postulado para dirigir el PSOE: “Se preocupa más por su propio futuro que por el futuro de los catalanes. No sé qué recibimiento le brindará mañana a Rubalcaba en Barcelona la que le quiere quitar el sitio”.

La presidenta del PPC ha señalado que “sin ningún reparo, los socialistas han borrado siete años, seis meses i treinta días de Zapatero como presidente del Gobierno. Rubalcaba y Chacón los han tachado de sus discursos, ni le nombran. Zapatero es el hombre invisible”.

En este sentido, y hablando en clave cinematográfica, Sánchez-Camacho ha afirmado que “el partido socialista ha hecho un flashback y saca ahora a los dirigentes que nos llevaron a la crisis de los 90”. Asimismo ha señalado que “el PSOE ha puesto en marcha la estrategia de Matrix, la estrategia de los mundos paralelos; pero todos sabemos cuál es el mundo real que nos han dejado los socialistas: crisis, paro, retroceso y desilusión”. “El próximo 20 de noviembre, Chacón y Rubalcaba querrán ponernos el cartel de ‘continuará’, pero los catalanes y el conjunto de los españoles va a votar para acabar con la pesadilla del gobierno socialista”.

La presidenta del PPC se ha referido también al candidato de CiU, Josep Antoni Duran Lleida, que hoy ha vuelto a decir que no quiere ser ministro: “Duran es muy cansino. Lo que importa es que los ministros del futuro gobierno de España tienen que sacar a España de la crisis y eso es lo único que no le importa al señor Duran”.

Por otra parte, ha recordado que “en CiU apuestan por el derecho a decidir y por la transición hacia la independencia y lo que necesitan los catalanes no es salir de España, es salir de la crisis”. Asimismo, ha criticado que “CiU, como siempre, quiere apropiarse de Cataluña y piden el voto hablando de dignidad nacional, para tapar su incapacidad para gobernar Cataluña y para no quedar en tercer lugar en los resultados de las generales”. “A ellos les digo que la senyera y Cataluña son de todos y no permitiremos que se apropien de ellas”, ha concluido.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!