21 noviembre, 2011

Sánchez-Camacho: “El PPC ha aconseguit uns resultats extraordinaris que el consoliden en la centralitat política catalana”Sánchez-Camacho: “El PPC ha conseguido unos resultados extraordinarios que lo consolidan en la centralidad política catalana”La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat avui que “el PPC ha aconseguir uns resultats extraordinaris que el consoliden en la centralitat política catalana”. En aquest sentit, ha agraït als més de 700.000 votants que han donat els seu vot al PPC: “els catalans també ens hem sumat al canvi”. “Hem crescut de manera molt important en nombre de vots i en nombre de diputats”, ha afirmat, tot destacant el fet d’haver recuperat l’escó a Girona, única província on el PP no tenia representació. Sánchez-Camacho ha assenyalat també que “Catalunya jo no té un partit hegemònic i la diferència amb el partit socialista ha passat de 17 diputats a 5 i d’1 milió 80 mil vots a poc més de 200.000”.

Així mateix, la presidenta del PPC ha destacat que “en aquests moments difícils, els espanyols han fet confiança al PP per sortir de la crisi, donant el seu vot majoritari al canvi proposat per Partit Popular”. Segons Sánchez-Camacho, “els resultats d’aquestes eleccions permetran formar un govern sòlid i amb idees clares sobre el que cal fer”.

Finalment, ha assegurat que “el PP accepta aquesta responsabilitat amb humilitat, decisió i voluntat de diàleg amb totes les forces que vulguin sumar-se als plans per crear ocupació i impulsar l’economia que posarà en marxa el nou govern”. “Estic convençuda que Mariano Rajoy serà un gran president perquè és una persona sensata, seriosa i responsable que sabrà governar per tots, buscant el bé general. Mariano Rajoy liderarà amb sentit comú i sentit d’estat la recuperació econòmica, social i política del nostre país”, ha conclòs.

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha afirmado hoy que “el PPC ha conseguido unos resultados extraordinarios que lo consolidan en la centralidad política catalana”. En este sentido, ha agradecido a los más de 700.000 votantes que han dado su voto al PP: “los catalanes también nos hemos sumado al cambio”. “Hemos crecido de manera muy importante en número de votos y en número de diputados”, afirmó, destacando el hecho de haber recuperado el escaño en Girona, única provincia donde el PP no tenía representación. Sánchez-Camacho ha señalado también que “Cataluña ya no tiene un partido hegemónico y la diferencia con el partido socialista ha pasado de 17 diputados a 5 y de 1 millón 80 mil votos a poco más de 200.000″.

Asimismo, la presidenta del PPC ha destacado que “en estos momentos difíciles, los españoles han dado su confianza al PP para salir de la crisis, dando su voto mayoritario al cambio propuesto por el Partido Popular”. Según Sánchez-Camacho, “los resultados de estas elecciones permitirán formar un gobierno sólido y con ideas claras sobre lo que hay que hacer”.

Finalmente, aseguró que “el PP acepta esta responsabilidad con humildad, decisión y voluntad de diálogo con todas las fuerzas que quieran sumarse a los planes para crear empleo e impulsar la economía que pondrá en marcha el nuevo gobierno”. “Estoy convencida de que Mariano Rajoy será un gran presidente porque es una persona sensata, seria y responsable que sabrá gobernar para todos, buscando el bien general. Mariano Rajoy liderará con sentido común y sentido de estado la recuperación económica, social y política de nuestro país “, concluyó.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!