21 diciembre, 2011

Sánchez-Camacho demana Artur Mas “serietat, rigor i alçada de mires” amb el nou Govern del Partit PopularSánchez-Camacho pide Artur Mas “seriedad, rigor y altura de miras” con el nuevo Gobierno del Partido Popular
La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, “serietat, rigor i alçada de mires” amb el nou Govern del Partit Popular. En aquest sentit, Sánchez-Camacho ha considerat “un gran error que ahir el Grup de CiU al Congrés votés en contra d’un Govern que vol treure Catalunya de la crisi”. “CiU es va dedicar a allargar l’agonia del Govern de Zapatero durant tota la legislatura i ara han perdut una gran oportunitat per als catalans votant en contra de Mariano Rajoy com a president del Govern”, ha afegit.

Segons la presidenta del PPC, “ara ja s’estan justificant adduint que el PPC va votar en contra de la investidura d’Artur Mas com a president de la Generalitat”. En aquesta línia ha manifestat que “no es poden dir mitges veritats: quan el PPC va votar en contra de la seva investidura, CiU ja tenia un acord d’investidura signat amb el PSC. Ahir Mariano Rajoy no tenia cap acord amb ningú i va estendre la mà a tothom”.

Tot i això, Sánchez-Camacho ha assenyalat que “el PPC no els pagarem amb la mateixa moneda, perquè seguirem actuant amb responsabilitat i pensant en els interessos dels catalans”.La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha pedido al presidente de la Generalitat, Artur Mas, “seriedad, rigor y altura de miras” con el nuevo Gobierno del Partido Popular. En este sentido, Sánchez-Camacho ha considerado “un gran error que ayer el Grupo de CiU en el Congreso votara en contra de un Gobierno que quiere sacar Cataluña de la crisis”. “CiU se dedicó a alargar la agonía del Gobierno de Zapatero durante toda la legislatura y ahora han perdido una gran oportunidad para los catalanes votando en contra de Mariano Rajoy como presidente del Gobierno”, añadió.

Según la presidenta del PPC, “ahora ya se están justificando aduciendo que el PPC votó en contra de la investidura de Artur Mas como presidente de la Generalitat”. En esta línea ha manifestado que “no se pueden decir medias verdades: cuando el PPC votó en contra de su investidura, CiU ya tenía un acuerdo de investidura firmado con el PSC. Ayer Mariano Rajoy no tenía ningún acuerdo con nadie y extendió la mano a todo el mundo”.

Sin embargo, Sánchez-Camacho ha señalado que “el PPC no les pagaremos con la misma moneda, porque seguiremos actuando con responsabilidad y pensando en los intereses de los catalanes”.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!