19 octubre, 2012

El PP considera que una Catalunya independent no podria pagar les pensions ni l’aturEl PP defensa que una Catalunya independent seria incapaç de fer front al pagament de pensions i prestacions d’atur. La voluntat dels populars és impulsar una campanya per reivindicar el què consideren “el dret a saber” quins serien els perjudicis d’un estat propi. En una roda de premsa a la ciutat, el Diputat al Parlament i President de les Noves Generacions, Jose Antonio Coto, ha apuntat que Catalunya no disposa de prou gent jove treballant com per fer front per ella mateixa, en un futur, d’aquestes prestacions socials. Coto ha apuntat altres possibles efectes de la independència com la inestabilitat que comportarien les noves fronteres o la sortida de la Unió Europea.

D’altra banda, Coto s’ha referit a les seves polèmiques declaracions, que van encendre, durant la jornada d’ahir, les xarxes socials. El popular va assegurar que la sortida de Catalunya de l’estat espanyol provocaria que els títols universitaris deixessin de ser reconeguts, tant les llicenciatures com els graus. Unes paraules a les que, hores després, hi donava suport la presidenta del PP català Alícia Sánchez Camacho. En aquest sentit, Coto ha assegurat que una Catalunya independent requeriria un nou ordre judicial que deixaria els títols fora de l’actual homologació i també del tractat de Bolonia, al que Catalunya, com a estat propi, s’hauria d’intentar adherir.

Abans de la roda de premsa, el Diputat al Parlament i President de les Noves Generacions, Jose Antonio Coto s’ha reunit amb els veïns del barri de Cerdanyola.

(MATARORADIO.CAT)

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!