16 noviembre, 2012

Antonio Gallego: “Els catalans no poden seguir a Mas sense saber on els portarà”Roda de premsa a la Sede del PP de Mataró amb Antonio Gallego, president de la Comissió de Pressupostos del Congrés dels Diputats i regidor a El Prat.

El camí que ha iniciat Artur Mas cap a la independència té com a destí una caiguda al buit. Així ho ha assegurat a Mataró el president de la Comissió de Pressupostos del Congrés dels Diputats, Antonio Gallego i president de la formació popular a El Prat. El popular espera que el proper 25 de novembre els catalans facin servir el seny a l’hora d’anar a les urnes. En aquest sentit considera que els electors abans d’optar per un futur incert com el que planteja Convergència i Unió.

D’altra banda, Gallego ha posat sobre la taula els inconvenients econòmics que generaria la independència de Catalunya. Gran part d’aquests contratemps vindrien donats, segons destaca, perquè la Unió Europea exclouria automàticament aquest hipotètic nou estat. El popular assegura que aquesta exclusió representaria una ruïna econòmica per Catalunya.

(MATARORADIO.CAT)

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!