12 diciembre, 2012

El PP no anirà a l’acte “partidista” de la ConstitucióLópez adverteix al Govern que amb gestos així dificulta possibles pactes

Els regidors del Partit Popular s’absentaran aquest vespre de l’acte institucional del Dia de la Constitució perquè consideren que el govern municipal ha incomplert un acord del Ple Municipal sobre aquest acte i ha fet una elecció “partidista” del ponent. L’elecció del tema de la conferència d’Antoni Abad “La impossibilitat de l’encaix de Catalunya en el text constitucional. Dos cents anys d’història ho demostren” i el propi currículum del conferenciant han indignat els populars que denuncien que “es tracta d’un representant de postures independentistes que fins i tot ha escrit una pretesa constitució catalana, no entenem que el govern més minoritari utilitzi partidistament l’Ajuntament enlloc de complir l’acord de Ple que demana difondre els valors de la Constitució”, ha explicat José Manuel López.

López ha advertit al govern municipal que amb gestos així “el govern genera molt mal ambient, ells sabran el que estan fent” referint-se a possibles suports de cara als pressupostos municipals. La CUP també ha anunciat avui que com ve fent els darrers anys no assistirà a l’acte institucional del dia de la Constitució.

(TOTOMATARO.CAT) 

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!