3 enero, 2013

José Manuel López: “El canvi en el model policial ha estat inútil”El canvi en el model policial ha estat inútil i només ha traspassat els problemes d’una franja horària a l’altra. Així ho ha assegurat el cap del grup municipal del PP, Jose Manuel López, durant el balanç de l’any 2012. Segons López es va cometre un error de base en el plantejament anunciant que s’intensificaria la vigilància policial des de les 7 de la tarda fins les 3 de la matinada. El líder dels populars assegura que les modificacions han servit de bon poc perquè “les persones que cometen delictes opten per actuar en altres hores”.

D’altra banda, López reconeix haver-se sentit incòmode en alguns moments en què l’alcalde ha mostrat públicament el seu tarannà independentista, com per exemple quan va pronunciar el “Visca Catalunya Lliure” per finalitzar la Crida de Les Santes. Segons López l’actual govern municipal presenta mocions i cada dia més intenta assemblar-se a la CUP.

Finalment, pel que fa al Corte Inglés el cap del grup municipal del PP assenyala que des del principi del planejament urbanístic ha estat un joc de despropòsits.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!