4 febrero, 2013

Alberto Villagrasa: “Millorem la seguretat vial en Vallvidrera”El diputat d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge, Alberto Villagrasa ha explicat que des de Diputació de Barcelona “hem treballat per millorar la seguretat vial a Vallvidriera”. Villagrasa acompanyat pel regidor del Partit Popular adscrit al districte de Sarrià, Oscar Ramírez, ha explicat que “Diputació ha executat la instal·lació semafòrica que hi havia pendent per sota el funicular de vallvidriera, així com totes aquelles actuacions necessàries per donar prioritat al pas dels vianants amb seguretat en el punt estret del pas sota el funicular”.

 

La Diputació a través de la Gerència de Serveis d’Infraestructures Viàries i Mobilitat va finalitzar el gener de 2011 les obres d’implantació d’un itinerari de vianants a la carretera BV-1418, entre Vallvidrera i la carretera de l’Arrabassada.Tanmateix ha executat les obres corresponents a la regulació de la mobilitat en la zona del pas sota el funicular de Vallvidrera amb la instal·lació semafòrica a la carretera BV-1418 que permet regular el pas de vehicles en el punt estret del tram sota el funicular de Vallvidrera i millora les condicions de seguretat per a tots els usuaris de la via. 

En aquest sentit Villagrasa ha recordat que les principals actuacions executades han estat, l’instal.lació d’un equip regulador local i dos semàfors per a vehicles en cada sentit de circulació, i s’han  dut a terme les instal·lacions i mecanismes necessaris per a la seva posta en funcionament, (seguint el plec de prescripcions tècniques de la Direcció de Serveis de Mobilitat de l’ajuntament de Barcelona).

Finalment Villagrasa ha insistit en que la seguretat “és una prioritat” i per tant des de la Diputació “treballem per garantir-la en els municipis, al costat de la gent i de les seves necessitats”. Per la seva part Oscar Ramírez s’ha mostrat molt satisfet d’aquestes actuacions de la Diputació a Vallvidriera i ha agraït “l’interés de la Diputació per resoldre una situació perillosa pels usuaris, tant vianants com vehicles”.

Finalment el regidor Popular ha reiterat que “quan es tracta de seguretat aquestes actuacions tenen més valor que mai, perquè parlem de la vida de persones, dels nostres veïns”. Per això ha destacat “l’eficàcia en la gestió del diputat Popular Alberto Villagrasa que ha fet possible que millorar la seguretat a la zona sigui una realitat”.

La entrada Alberto Villagrasa: “Millorem la seguretat vial en Vallvidrera” aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!