9 mayo, 2013

Alberto Villagrasa : “El Partit Popular no aprova la moció de censura i obrirà expedient informatiu al seu regidor per recolzar-la”“No volem formar part d’un govern en el qui hi han imputats per presumptes delictes de prevaricació i malversació de fons públics”

Alberto VillagrasaAlberto Villagrasa, secretari del  Partit Popular a la província de Barcelona, ha manifestat després de que en el plenari municipal a Viladecavalls hagi tirat endavant la moció de censura contra l’actual equip de govern, i amb el recolzament del regidor Popular que “des de la direcció del Partit Popular no aprovem aquesta moció de censura i obrirem expedient informatiu al nostre regidor per haver-la recolzat”.

 En aquest sentit Villagrasa ha afegit que tal com li van comentar al regidor del Partit a Viladecavalls que mentre la justícia fa la seva feina “nosaltres no volem formar part d’un govern en el qui hi han imputats per presumptes delictes de prevaricació i malversació de fons públics”. Alberto Villagrasa ha recordat que des de la direcció provincial i regional “hem intentat frenar aquesta moció de censura presentada per CIU Reagrupament-Ara i PVA contra el govern municipal de Viladecavalls” (ICV-EUiA, PSC, ERC i UMdC).

“Pel Partit Popular és inadmissible que un imputat per aquets presumptes delictes tingui un càrrec de govern”.

La entrada Alberto Villagrasa : “El Partit Popular no aprova la moció de censura i obrirà expedient informatiu al seu regidor per recolzar-la” aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!