10 mayo, 2013

EL PPC MATARÓ ES RETIRARÀ DE QUALSEVOL ACORD, PACTE I/O NEGOCIACIÓ A LA QUAL HAGI DE TRACTAR POLITICAMENT AMB REPRESENTANTS DE LA CUPUn cop analitzat el comunicat que han fet arribar els representants d’aquesta formació política als mitjans de comunicació sobre els fets ocorreguts la matinada de l’1 de maig a la seu del Partit Popular de Mataró i el posterior acord del Ple de la ciutat mitjançant el qual es condemnaven aquests fets, del qual varen ser la única força política de la ciutat que se’n va desmarcar.

Vist també que aquesta formació política continua en la seva línia de no condemnar els actes vandàlics i de tot tipus de l’ independentisme radical d’extrema esquerra, si no més aviat de justificar-ho i barrejar-ho amb causes legítimes i del tot respectable a les  quals acaba prostituint. No es pot acceptar que es faci una justificació del mateix.

Els populars mataronins defensarem sempre que qualsevol causa es defensable amb la paraula i els arguments, també les que ells puguin defensar, però mai es justificable l’ús de la violència, com tampoc ho és l’enaltiment de la mateixa, com s’ha fet per part d’alguns membres d’aquesta formació a les xarxes socials. Algú va parlar al començament de l’actual mandat municipal de forces de llarga tradició democràtica, és obvi que aquesta formació política queda fora d’elles.

Els populars entenem que no tenim res a parlar ni a acordar políticament amb qui és incapaç de defensar la llibertat dels demés a pensar diferent, i la primera conseqüència és que el Grup Municipal no negociarà el seu acord o desacord sobre les polítiques municipals d’immigració mentre hi hagi presència d’aquesta formació. I així ho farem amb totes les demés negociacions que vagin més enllà del que és estrictament institucional mentre no rectifiquin la seva postura.

EL PPC MATARÓ SE RETIRÁ DE CUALQUIER ACUERDO, NEGOCIACIÓN O PACTO EN EL CUAL TENGA QUE NEGOCIAR POLITÍCAMENTE CON REPRESENTATES DE LA CUP

Una vez analizado el comunicado hecho público por esta formación política a los medios de comunicación sobre los hechos ocurridos en la madrugada del 1 de mayo en la sede del Partido Popular de Mataró y el posterior acuerdo del Pleno de la ciudad mediante el caul se condenaban estos hechos de la condena de los cuales sólo se desmarcaron ellos.

Visto, así mismo, que esta formación política continúa en su línea de no condenar los actos vandálicos y de todo tipo que lleva a cabo el independentismo radical de extrema izquierda, sino más bien, de justificarlo y mezclarlo con causas legítimas i del todo respetables a las que acaba prostituyendo, no podemos aceptar que se justifiquen ni estos ni otros hechos de índole parecida, que no sólo el PP sino también otras fuerzas llevamos padeciendo hace ya mucho tiempo.

Los populars de Mataró defenderemos siempre que cualquier causa es defendible con la palabra y los argumentos, también las que ellos puedan defender, pero NUNCA se puede justificar el uso de la violencia, como tampoco el enaltecimiento de la misma, como han hecho miembros y personas cercanas a esta formación en las redes sociales. Se habló en el comienzo de este mandato de formaciones políticas de larga tradición democràtica en la ciudad, resulta obvio que ellos se acaban de quedar fuera de lo que es admisible en democracia.

Los populares entendemos que no tenemos nada que dialogar ni que acordar politicamente con quien es incapaz de defender la libertad de los demás a pensar diferente y como consecuencia de ello el Grupo Municipal del PPC de Mataró no negociará ningún acuerdo, o desacuerdo, sobre las políticas municipales de inmigración mientras esté presente esta formación política, y así lo haremos en todas las demás negociaciones que vayan más allá de lo que es estrictamente institucional mientras no rectifiquen su postura.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!