5 septiembre, 2013

El PP denuncia un augment d’enganxades de la grua en aquest 2013El PP preguntarà al proper Ple de l’Ajuntament, previst per dijous dia 5, sobre un augment d’enganxades de la grua que hi ha hagut durant el primer semestre de 2013. Els populars expliquen que la Comissió Municipal Informativa de Serveis Territorials havia registrat un 20% més d’enganxades que en el mateix període de 2012 i que la previsió era acabar l’any amb un 40% més. El grup municipal considera en paraules del seu portaveu, Jose Manuel López, que no és “ni lògic ni normal” aquest augment que suposa a finals de l’exercici “més de 2.000 cotxes respecte 2012 i un total de 7.250 vehicles”.

Destaquen el contrast d’aquesta dada amb altres sistemes disciplinaris de trànsit com el vehicle SMIV de control fotogràfic i sistemes de fotos fixes com els de Plaça Espanya o l’estació de rodalies, tres sistemes que es mantenen en xifres similars al 2012. Per això preguntaran al ple a què es deu i demanaran explicacions sobre aquest augment “desmesurat”. Afegeixen que “no sembla imputable a una major indisciplina dels conductors”.

(CAPGROS.COM)

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!