15 octubre, 2013

Pregunta del PP al Ple sobre el protocol en actes de calendari oficial de la festa major de MatarósantesDurant el desenvolupament d’actes oficials de la Les Santes, hem pogut assistir a diferents fets puntuals que han trencat el protocol oficial  de diferents actes de les mateixes.

Alguns d’ells ens semblen una manera d’excloure a una bona part dels mataronins i les mataronines, de polititzar la nostra Festa Major i de generar una polèmica, de la que no ens sentim responsables, ja que el que no farem mai és deixar de denunciar allò en el que creuen les persones que ens varen fer confiança per tal de que fóssim els seus portaveus a aquest Ajuntament.

L’exhibició d’una estelada ha estat la gota que ha fet vessar el vas, i el PP de Mataró no ho consentirà.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!