30 noviembre, 2013

El Partit Popular Català a Mataró denúncia que el Govern Municipal incompleix els acords del Ple organitzant un acte Institucional en contra de la Constitució EspanyolaEl Ple de l’Ajuntament de Mataró de Desembre de 2007 va aprovar per una àmplia majoria el realitzar cada any un acte institucional de celebració de la Constitució Espanyola, l’acord va ser el següent:

“L’ Ajuntament de Mataró organitzarà cada any, i en ocasió del Dia de la Constitució el 6 de desembre, un acte institucional per tal de commemorar l’efemèride amb l’objectiu de difondre els valors que el text representa per a tots els ciutadans. “

A més al mateix Ple es va rebutjar una proposta de la CUP en contra de la Constitució.

Per tant denunciem que el Govern mini-minoritari de Mataró està incomplint aquest acord, cosa que segons el Portaveu Popular, José Manuel López, “És ja massa habitual, tenim un Govern Municipal que no ha entès que no té el recolzament ciutadà per fer el que li dongui la gana. No té ni un terç d’aquest recolzament, i comença a  fer por de com es comportaria si tingués una majoria suficient. Actua fins i tot, ens atreviríem a dir, de forma antidemocràtica, ja que no té el recolzament de la ciutadania per incomplir aquest acord tal i com va reconèixer a l’últim Ple Municipal quan la CUP va demanar deixar de fer aquest acte Institucional”.

Els Populars de Mataró no assistiran a la celebració d’aquest acte, i manifesten que cap força que es consideri constitucionalista pot deixar passar una falta de respecte com aquesta i emplacen a les altres forces que defensen la Constitució Espanyola a fer el mateix i a denunciar-ho.

En aquest sentit els Populars van registrar una Proposta de Resolució ahir demanant que l’agenda cultural fos estrictament cultural i no política, i ho faran extensiu a altres tipus d’actes Institucionals.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!