21 noviembre, 2013

EL PLE APROVA LA NOSTRA PROPOSTA DE POSAR EN MARXA INICIATIVES DE RECOLZAMENT AL COMERÇ URBÀ MINORISTA DE MATARÓLa   Proposta    recull   la   necessitat    de   realitzar   accions    de recolzament  i suport  al  comerç  urbà  de  la  ciutat.

La  motivació  per presentar-la  ve  generada  per  la  necessitat de reactivar el sector comercial de Mataró i posar-lo en condicions de competir amb l’obertura de tots els festius a poblacions properes i el fet de que Barcelona s’ho estigui plantejant .

Un   problema   afegit   és   el  retard  en  la construcció  i   entrada   en   funcionament de “El Corte Inglés” amb els inconvenients i  manca  d’inversions que representa. Demanem a més coordinació amb el sector per tirar endavant les iniciatives.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!