16 enero, 2014

El PP denuncia que Mataró queda fora del Fons de Cooperació LocalEls populars denuncien aquesta mesura, que consideren “altament lesiva”, i que a més de Mataró afecta més d’un centenar de municipis catalans

El PP de Mataró denuncia que la Generalitat no complirà amb els seus compromisos amb Mataró del Fons Català de Cooperació. Els populars recorden que el Departament de Governació de la Generalitat va dictar una resolució el 19 de desembre passat que treu a gran part dels Ajuntaments, inclòs el de la capital del Maresme, l’aportació econòmica del Fons de Cooperació Local que tenia prevista. El partit denuncia que l’Estat sí que ha aportat la seva part al respecte, però que la Generalitat no ho farà.

El partit de José Manuel López considera que aquesta actuació és “altament lesiva pels interessos dels mataronins” i s’afegeix al fet que la Generalitat no reconegui el deute històric contret amb la ciutat. Els Populars Mataronins preguntaran per aquest tema al proper Ple de Febrer.

El repartiment que la Generalitat ha fet del Fons de Cooperació Local del 2013 deixa fora prop de 130 municipis catalans. Una part important d’ells ja han alçat la veu contra aquesta mesura, que els priva d’una partida important d’ingressos per part de l’organisme autonòmic.

(CAPGROS.COM)

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!