11 febrero, 2014

Alberto Villagrasa exigeix que no es cedin els padrons: “Aquesta cessió és una veritable intrusió a la llibertat individual de cadascú”Alberto Villagrasa exigeix als ajuntaments de la província de Barcelona que respectin la llei de protecció de dades i ja són tres alcaldes els que es sumen a la iniciativa.

La llei de protecció de dades, tant a escala autonòmica com a nivell estatal, planteja que l’únic cas que permetria la cessió de dades pertanyents al padró seria aquell en què les competències de les institucions solicitants estiguessin en joc. Consegüentment, s’han presentat mocions a diversos municipis (Barcelona, Berga, Sitges, Gavà, Terrassa, Mollet…).

L’objectiu de Alberto Villagrasa és protegir la llibertat individual de cadascú. Això radica en la qualitat personal de les dades que conformen el padró i la importància que es respectin. Villagrasa ha establert que “és una veritable intrusió a la llibertat individual de cadascú, ja que només té com a objectiu saber la ideologia dels habitants del municipi, i per tant indirectament saber més o menys a quin partit polític es vota”. És precisament per aquest motiu que una consulta d’aquest calibre d’il·legalitat resulta completament inadmissible a ulls de l’estructura provincial del Partit Popular.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!