21 marzo, 2014

El PP denuncia que el Consell Comarcal del Maresme ha augmentat la despesa en càrrecs políticsEl grup comarcal del PP, a l’oposició del Consell Comarcal del Maresme (CCM), ha denunciat un increment de 20.000 euros en la despesa en càrrecs polítics de l’organisme coincidint amb el nou govern integrat per CiU, PSC i ERC. En un comunicat, els populars retreuen a l’actual govern que no hagi complert la seva paraula de no augmentar la despesa en sous polítics i de càrrecs de confiança i apunta l’augment representa 3.000 euros més que el romanent de tresoreria positiu de l’últim exercici, que va ser de 17.000 euros. En aquest sentit, des del grup del PP es recorda que els mateixos grups que van reclamar la rebaixa de sous dels polítics del CCM per evitar que s’haguessin d’acomiadar treballadors de l’ens “ara no tenen cap inconvenient en fer créixer la despesa de la mateixa partida”. Finalment, asseguren que ni el mateix president del CCM, Miquel Àngel Martínez, coneixia amb exactitud la nova estructura política que es va aprovar “per urgència i amb poca transparència” en el ple del passat mes de gener. “Una nova estructura que va donar lloc a una nova àrea i una nova vicepresidència, quan tal i com s’havia demostrat fins al moment no era cap necessitat ni operativa ni funcional i que per tant responia més a un repartiment de càrrecs i sous”, recull el comunicat. Des del PP es feliciten que la seva marxa del govern fos com a conseqüència d’una decisió merament política i no pas perquè no fessin bé la seva feina “que, d’altra banda, ha estat lloada per tots els grups polítics”.

(WWW.ELPUNTAVUI.CAT)

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!