12 marzo, 2014

L’Alcalde de Mataró serà sotmès a una moció de confiança per comprovar el suport que té•  José Manuel Lopez: “si no hi ha canvis importants podem donat per acabat aquest mandat quan falta gairebé un any i mig per que es conformi un nou ajuntament”.

• Alberto Villagrasa: “Ara toca traslladar a les administracions els esforços realitzats pels ciutadans.”

José Manuel López y Alberto VillagrasaJosé Manuel López, President del Grup Municipal del partit Popular a Mataró ha declarat que “si no hi ha canvis importants podem donat per acabat aquest mandat quan falta gairebé un any i mig per que es conformi un nou ajuntament”. A aquest respecte ha comentat que “la manca de recolzaments per aprovar els pressupostos i la situació generada per les declaracions posteriors al Ple dificulten enormement la possibilitat d’arribar a acords i impossibilita trobar solucions de consens en temes importants de ciutat que s’han de prendre”.

Es per aquest motiu que Jose Manuel López, amb la companyia d’Alberto Villagrasa, portaveu del Partit a la Diputació de Barcelona i Secretari General provincial, considera que les circumstàncies en que es troba l’Ajuntament de Mataró poden només trobar solució si es convoca un Ple Extraordinari. D’aquesta manera, es sotmetria a una qüestió de confiança i es valoraria el suport amb el qual compta. De la mateixa manera, Alberto Villagrasa ha recalcat que ara no hi ha d’impediment per pagar la factura de l’edifici del Rengle, i que per tant fora aquesta una bona manera de garantir una certa governabilitat de la ciutat.

Alberto Villagrasa ha fet també declaracions respecte de la Llei d’Administració Local, que segons el seu judici es la solució més cabal per la organització de la mateixa: “La Llei de reforma de l’Administració Local bàsicament limita els sous dels alcaldes i aporta més transparència als cost dels serveis i a la gestió municipal; costa entendre que algú s’oposi a això”.

Tot i que suposi una feinada en una primera instància, considera Alberto Villagrasa, “aquesta llei és una necessitat. Ara toca traslladar a les administracions els esforços realitzats pels ciutadans. Tant socialistes com convergents han tingut molts anys de govern per tal de satisfer les justes demandes dels municipis i no han mogut un dit, ara no estan legitimats per queixar-se ja que quan han tingut oportunitat de legislar no ho han fet”.

Alberto Villagrasa considera que “és un clam limitar els sous o que hi hagi més transparència en la gestió municipal i pel que fa al cost dels serveis”. Tanmateix el diputat ha dit que “és curiós que aquells que es malfien del tribunal Constitucional be que el fan servir quan amb ells les coses no els hi agraden”.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!