15 julio, 2014

EL PARTIT POPULAR DE MATARO I LES NOVES GENERACIONS HOMENATGEN MIGUEL ANGEL BLANCO EN EL 17è ANIVERSARI DEL SEU ASSASSINATEl passat dissabte 12 de juliol el Partit Popular de Mataró i les Noves Generacions dels Populars Mataronins van realitzar un homenatge en record del jove regidor Basc, Miguel Ángel Blanco Garrido, segrestat i assassinat per ETA al juliol de 1997.

Els Populars van recordar la figura del regidor d’Èrmua, quina mort va originar l’anomenat “Esperit d’Èrmua” que va significar un punt d’inflexió a l’aïllament social de la banda terrorista, desprès de multitudinàries manifestacions primer demanant la seva llibertat i posteriorment al seu assassinat condemnant la seva mort.

Els Populars van aprofitar també per reclamar que es faci efectiu l’acord del Ple de juliol de 2007 en el qual es va aprovar posar el nom de “Víctimes del Terrorisme” a  una plaça de Mataró i on es posés una Placa en record de la Figura del Miguel Ángel Blanco Garrido, pel que va significar per la societat el seu segrest i assassinat.

Els Populars lamenten que amb posterioritat a aquest acord de Ple s’ha modificat i augmentat el nomenclàtor de la ciutat i no s’ha tingut en compte la figura del Miguel Angel Blanco.

 

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!