28 octubre, 2014

Els Populars Mataronins demanen que l’Ajuntament es personi contra el presumpte autor dels robatoris de la bandera espanyola a les dependències municipals de Plaça GranollersEl Grup Municipal del PPC Mataró ha ofert una roda de premsa aquest matí demanant que l’Ajuntament de Mataró actuï contra el presumpte autor del robatori de la bandera de les dependències de Plaça Granollers.

Els populars han donat a conèixer l’historial d’aquest individu, que ja havia estat detingut i condemnat per atacar la seva seu al 2012, i fa pocs dies també va ser detingut per resistència a l’autoritat durant el desallotjament del Casal Okupa Independentista del Camí Ral de Mataró.

Segons el portaveu a l’Ajuntament José Manuel López, no estem només d’un simple robatori, estem davant d’un intent de desacreditar i ridiculitzar a la Policia Local de Mataró, cosa que no es nova, atacs difamant a les policies ja els varem veure durant l’estiu de 2013, les policies són la garantia de que els radicals de qualsevol signe no aconsegueixen els seus objectius i per això, se les ataca i difama. Aquest era el principal objectiu d’aquest personatge, que amb posterioritat a la seva posada en llibertat es va permetre insultar als policies a les xarxes socials, igual que ja havia fet, mentre complia la seva condemna per destrosses a la seu del PPC de Mataró amb els propis populars.

És per aquests motius que els Populars mataronins demanaran al proper Ple que l’Ajuntament estudiï personar-se contra ell per difamar i insultar als funcionaris, totes les causes es poden defensar legítimament però no és admissible en democràcia actuar ni amb violència ni amb l’insult tal i com actuen aquest individus i els grups de radicals antisistemes independentistes en els quals milita.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!