10 diciembre, 2014

El PP de Mataró demana transparència al Govern Municipal fent pública la memòria de Via Pública que recull els indicadors de seguretat i mobilitat de la ciutatEl Portaveu Popular a Mataró, José Manuel López, ha demanat avui en roda de premsa la publicació de nou de la Memòria de Via Pública en la que es recullen els principals indicadors sobre l’estat de la seguretat i la mobilitat a la ciutat.

De fet aquesta petició no és la primera vegada que la realitza el Grup Popular, ja que recorden que al Ple Municipal de juny de 2012 el Govern Municipal en boca de la Regidora de Via Pública i del propi Alcalde es van comprometre a realitzar aquesta Memòria, tal i com s’havia fet fins aleshores cada any a exercici passat.

Els Populars mataronins denuncien que aquesta manca de transparència els impedeix realitzar la seva tasca de control i millora de proposar millores en matèries tant sensibles com són la seguretat i la convivència i que obeeix a una voluntat de fugir el debat per part del Govern Municipal, quan es té la sospita bastant fonamentada que aquests indicadors han empitjorat i molt en els últims anys.

Les dades de mesos on s’han produït fins a 2 robatoris diaris  a l’interior de vivendes que va donar la Regidora a pregunta dels regidors populars fan pensar que aquests delictes s’han multiplicat per molt en els últims anys a Mataró i l’eina més útil per fer un seguiment i la tasca que s’espera d’una oposició responsable al servei dels ciutadans.

De la mateixa manera López ha denunciat la manca de seguretat a la Fira de Nadal on s’han produït robatoris nocturns en un nombre de parades indeterminat malgrat que els paradistes paguen un servei de seguretat privat.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!