16 enero, 2015

El PP pretén ser “protagonista” del futur govern de MataróEl PP engega motors i ja té la mirada fixada en les eleccions municipals. El portaveu i candidat popular, José Manuel López, es marca com a repte ser “protagonista” del futur govern de la ciutat. López, que degut a la previsible fragmentació de vot no ha volgut marcar-se un objectiu en nombre de regidors, considera que els nous partits que concorreran a les eleccions no estan prou preparats per entomar el govern de la ciutat i també que CiU ha demostrat durant aquest mandat no haver sabut capitalitzar “el canvi que necessita la ciutat”. Per tot plegat, López considera que el PP és una força que ofereix prou garanties per governar la ciutat.

López ha fet aquestes declaracions durant el dinar d’inici d’any amb els periodistes. Un dinar en què ha rebut el suport del president provincial del PP, Alberto Villagrasa. El dirigent popular ha carregat contra CiU i PSC assegurant que la gestió d’uns i altres ha estat “un fracàs” que donen com a única opció el PP.

El PP de Mataró centrarà la seva campanya electoral en l’economia i la seguretat.

Publicat a m1tv

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!