7 abril, 2015

L’ALCADABLE POPULAR , J.M.LÓPEZ, DEMANA QUE S’ACOMPLEIXI AMB EL COMPROMÍS ADQUIRIT AL PLE DE DESEMBRE DEL 2011 DE FER PÚBLICS ELS INGRESSOS QUE HAN TINGUT ELS REGIDORS AMB DEDICACIÓ EXCLUSIVA D’ADMINISTRACIONSAl Ple de Desembre de 2011 es va aprovar una Proposta de Resolució presentada pel Grup Popular en que els regidors de l’Ajuntament amb dedicació exclusiva es comprometien a fer públics els seus ingressos provinents de qualsevol administració pública, la PdR va ser aprovada amb el vot favorable de tots els Grups excepte el  de PxC que es va abstenir per part de la portaveu i un regidor mentre que l’altre regidor va votar favorablement.

A l’aprovació no es va aclarir com es farien públics aquests ingressos però sí que s’estudiaria la manera de fer-ho sense incomplir amb la normativa de protecció de dades i que això seria estudiat a una Junta de Portaveus.

Passats més de 3 anys de la seva aprovació i arribats al final del mandat, moment de fer balanç del mateix, els Populars reclamem que es compleixi amb aquest compromís i pensem que una bona manera de fer-ho és acomplir-lo nosaltres mateixos, és per això que avui mateix estarà penjada a la web www.ppmataro.org les declaracions de renda de l’alcaldable popular que són lliurades als periodistes i reclamem que la resta d’afectats facin el mateix.

Les mesures de transparència són una obligació de tots els que ens dediquem a la vida pública i no només una declaració d’intencions, tots ens omplirem la boca durant la campanya parlant de la necessitat de ser molt transparents però cal predicar amb l’exemple, i nosaltres estem per acomplir amb allò que ens compromès.

Renda 2010

Renda 2011

Renda 2012

Renda 2013

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!